OnLine Radio

Sunteti aici: Acasă » Blog » Viata in roz cu Pink
Banner
Banner
Banner

Viata in roz cu Pink

Pink este cintareata americana ce are o voce cu adevarat uimitoare si care iubeste muzica si nu cinta pentru bani ci pentru ca face ceea ce-i place.

Alicia Beth Moore (acesta fiind numele ei adevarat) s-a nascut pe data de 8 septembrie 1979 in Doylestown, Pennsylvania. Parintii ei au divortat cind Alicia avea doar 7 ani. Numele Pink este o porecla ce a urmarit-o de mica. Tatal ei, fiind veteran al razboiului din Vietnam, a invatat-o pe Pink sa fie intotdeauna cu picioarele pe pamint si sa faca ceea ce-i place. De mica, ea a inceput sa scrie versuri. Anume prin intermediul lor isi exterioriza sentimentele si trairile sale.

Adolescenta Pink si-a petrecut foarte mult timp in cluburile de noapte din Philadelphia. Avind nevoie de bani, ea a lucrat in diverse localuri in calitate de chelnerita, precum si intr-o benzinarie. La virsta de 13 ani, artista a inceput sa cinte backing-vocals pentru trupa rap "School Of Though". Astfel si s-a ivit sansa de a fi remarcata de un reprezentant al casei de discuri LaFace. Acesta i-a propus sa se alature grupei de fete R&B "Basic Instinct", insa aceasta colaborare nu a fost de durata precum trupa s-a desfiintat. La scurt timp, Pink facea parte componenta din noua trupa "Choice", desi nici aceasta formula nu s-a bucurat de succes.

In aceste circumstante, Pink a inteles ca cariera de succes poate fi asigurata numai daca va cinta solo. Astfel, ea  a reinceput sa scrie versuri, inregistrind piesa "Just To Be Loving You". Anul 2000 a insemnat debutul solo in lumea muzicii pentru tinara artista. Lansind primul sau album "Can't Take Me Home", Pink a devenit renumita ca fata rebela si nonconformista cu o voce matura si complexa. Nu peste mult timp, ea a incintat fanii cu un alt album numit "M!ssundaztood", gratie caruia a cistigat de doua ori discul de aur. Acesta este cel mai bine vindut album din intreaga sa cariera, sound-ul fiind orientat mai mult spre rock decit spre R&B. De asemenea, "M!ssundaztood" ramine a fi pentru Pink cea mai iubita creatie, reprezentind o acumulare a tot ceea ce inseamna fiinta ei.

In anul 2003, Pink a lansat al treilea album de succes intitulat "Try This", iar peste 3 ani – albumul "I’m Not Dead". Ultimul a fost comercializat in 1.5 milioane de copii numai in SUA. Pink este cistigatoarea a doua premii Grammy, precum si s-a plasat pe locul 12 in UK Music Hall of Fame pentru primii ani ai secolului XXI-lea.

Viata celebrei cintarete Pink este infinit de frumoasa si cu siguranta ca inca nu si-a spus ultimul cuvint in industria muzicala. Recunoscuta prin simtul ei de moda neconventional si glasul sau puternic, ea este idolul a milioane de oameni din intreaga lume.