OnLine Radio

Sunteti aici: Acasă » Blog » Familia Stratan
Banner
Banner
Banner

Familia Stratan

Familia Stratan a devenit un model pentru toata lumea. Pavel Stratan, care este capul familiei este un renumit cintaret, iar cei doi copii, Cleopatra si Cezar se pare ca vor urma acelasi drum ca si tatal lor. Sotia Rodica, care este inginer-constructor, este o mama grijulie si o sotie perfecta.

Nascut pe data de 11 noiembrie 1970 in satul Niscani, Calarasi, Pavel  a urcat pe scena pentru prima data la virsta de 7 ani. Chiar daca a cintat pentru colegii si profesorii din scoala, talentul si straduinta artistului s-au facut vizibile. La virsta de 13 ani a inceput sa scrie versuri, fiind constient de faptul ca prin intermediul lor va putea sa-si creeze o cariera muzicala. Astfel, in anul 2002, industria muzicii din Moldova a auzit de Pavel Stratan, care si-a lansat primul album intitulat "Amintiri din copilarie".

In toamna aceluiasi an, mai exact pe data de 6 octombrie s-a nascut fiica Cleopatra, care este inclusa in Cartea Recordurilor ca "cea mai tinara interpreta de succes". Cariera de succes a micii vedete a inceput la virsta de doar 3 ani, iar albumul de debut poarta numele "La virsta de 3 ani". Primul single lansat de pe acest album a fost "Ghita". Succesul rasunator a piesei atit in Moldova, cit si in alte tari precum Anglia, Spania si chiar Japonia a transformat-o pe Cleopatra in cea mai mare vedeta autohtona.

Printre multitudinea de premii cistigate de catre mica interpreta se numara 2 discuri de aur, precum si 3 discuri de diamant. De asemenea, Cleopatra a lansat o papusa ce ii poarta numele. Fiind una dintre cele mai tinere artiste de succes, Cleopatra inca are tot timpul inainte ca sa uimeasca si sa incinte.

In urma senzatiei facuta de Cleopatra in showbiz, familia Stratan s-a bucurat de aparitia pe lume a micului Cezar care se pare ca va urma aceeasi meserie. La virsta de doar 2 anisori, cel mai mic membru a familiei  a recitat "Tatal nostru" si a spus poezii cu o expresivitate si daruire de sine ce a fascinat.

Desigur ca in spatele acestor reusite stau parintii ce se ocupa de educatia copiilor zi cu zi, minuta cu minuta. Pavel Stratan promite ca cariera sa, precum si a copiilor sai nu se termina aici.

Cu ce ne va surprinde in continuare aceasta familie minunata?